088 495 20 50

Fundingcontrol Subsidienieuws

Het laatste nieuws uit Fundingcontrol

Dagelijks het laatste nieuws op het gebied van subsidie, fiscale stimuleringsregelingen en fondsen (Europees, nationaal, regionaal).

21-04-2017 - 15:38:36
Noord-Holland wil de modernisering en verduurzaming van de tuinbouw bevorderen en reserveert hiervoor € 9,3 miljoen. Dit werd onlangs al door Gedeputeerde Staten aangekondigd. De subsidie kan worden aangevraagd door bedrijven die naar zogenaamde glastuinbouwconcentratiegebieden verhuizen. De concentratie van bedrijven in deze gebieden maakt collectieve investeringen in de nieuwe infrastructuur haalbaar, zoals aardwarmte-installaties of een CO2-net.

Aanvragen kunnen worden ingediend van 3 mei tot en met 30 november 2017. De projecten worden beoordeeld op het effect van de bedrijfsverplaatsing op het energieverbruik, het milieu, het landschap en de landbouwstructuur. Per bedrijf kan maximaal € 1 miljoen subsidie worden aangevraagd.

 

Het bedrag van € 9,3 miljoen is opgebouwd uit € 5 miljoen vanuit de provincie en € 4,3 miljoen vanuit de Europese Unie.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Gratis proefperiode

Fundingcontrol 7 dagen kosteloos en vrijblijvend proberen? Na aanmelding heeft u binnen enkele ogenblikken toegang tot Fundingcontrol.

Direct aanmelden

Afspraak

In korte tijd op de hoogte van wat de subsidie database Fundingcontrol voor u kan betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 088 495 20 50 of via ons online contactformulier.

Afspraak maken
Geoptimaliseerd door Isatis Online Results