088 495 20 50

Fundingcontrol Subsidienieuws

Het laatste nieuws uit Fundingcontrol

Dagelijks het laatste nieuws op het gebied van subsidie, fiscale stimuleringsregelingen en fondsen (Europees, nationaal, regionaal).

21-04-2017 - 15:47:11
Bron: www.rvo.nl
In de New Business Challenge 2017 kunnen Nederlandse en Ghanese studenten in teamverband op zoek gaan naar nieuwe, duurzame business mogelijkheden in Ghana. Inschrijven voor de Challenge kan tot en met 18 mei 2017. De Challenge wordt in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) georganiseerd door Sustainable Motion.

De New Business Challenge is een business case competitie waarbij Nederlandse en Ghanese studenten en young professionals samenwerken aan actuele business cases van Nederlandse ondernemingen. De meest innovatieve oplossingen worden op 3 augustus gepresenteerd op de Nederlandse Ambassade in Ghana.

 

Een aantal redenen om mee te doen aan de New Business Challenge 2017:

  • Je gaat eind juli voor 10 dagen op werkbezoek naar Ghana;
  • Je werkt half juli voor een week met de Ghanese studenten in Nederland;
  • Je krijgt begeleiding en ondersteuning van experts;
  • Je ontwikkelt je ondernemerschapsvaardigheden;
  • Je reis en verblijf in Ghana wordt geheel vergoed, in ruil voor jouw inzet en betrokkenheid.
Terug naar het nieuwsoverzicht

Gratis proefperiode

Fundingcontrol 7 dagen kosteloos en vrijblijvend proberen? Na aanmelding heeft u binnen enkele ogenblikken toegang tot Fundingcontrol.

Direct aanmelden

Afspraak

In korte tijd op de hoogte van wat de subsidie database Fundingcontrol voor u kan betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 088 495 20 50 of via ons online contactformulier.

Afspraak maken
Geoptimaliseerd door Isatis Online Results