088 495 20 50

Fundingcontrol Subsidienieuws

Het laatste nieuws uit Fundingcontrol

Dagelijks het laatste nieuws op het gebied van subsidie, fiscale stimuleringsregelingen en fondsen (Europees, nationaal, regionaal).

21-04-2017 - 15:37:45
Bron: Provinciaal blad provincie Limburg, nummer 1801 en 1803
Gedeputeerde Staten van Limburg hebben de Nadere subsidieregels Passend wonen in de buurt vastgesteld. Met deze regeling kan een vergoeding worden aangevraagd voor initiatieven die zelfstandig wonen van mensen in een kwetsbare positie mogelijk maken. Aanvragen kunnen worden ingediend tot en met 31 december 2018. Er is in totaal € 2,2 miljoen beschikbaar.

De projecten zijn bedoeld voor mensen die geen indicatie hebben voor intramurele zorg, met een complexe meervoudige ondersteuningsbehoefte op verschillende leefdomeinen: lichaamsfuncties, mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven, sociaal maatschappelijke participatie en / of dagelijks functioneren.

 

Er kan subsidie worden aangevraagd voor initiatieven, die zich nog in de planvormingsfase bevinden en initiatieven die zich in de realisatiefase bevinden. Het is verplicht om een vooroverleg met de provincie aan te gaan, voordat de aanvraag ook daadwerkelijk kan worden ingediend. De subsidie bedraagt minimaal € 50.000.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Gratis proefperiode

Fundingcontrol 7 dagen kosteloos en vrijblijvend proberen? Na aanmelding heeft u binnen enkele ogenblikken toegang tot Fundingcontrol.

Direct aanmelden

Afspraak

In korte tijd op de hoogte van wat de subsidie database Fundingcontrol voor u kan betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 088 495 20 50 of via ons online contactformulier.

Afspraak maken
Geoptimaliseerd door Isatis Online Results