088 495 20 50

Fundingcontrol Subsidienieuws

Het laatste nieuws uit Fundingcontrol

Dagelijks het laatste nieuws op het gebied van subsidie, fiscale stimuleringsregelingen en fondsen (Europees, nationaal, regionaal).

17-02-2017 - 15:33:34
Bron: www.uwv.nl
De scholingsvoucher voor werkzoekenden is een tijdelijke subsidieregeling voor een opleiding richting een kansberoep, of voor het behalen van een ervaringscertificaat. Het UWV meldt dat het budget voor de regeling bijna op is. Het is nog wel mogelijk om een aanvraag in te dienen, maar het UWV kan niet meer garanderen dat een aanvrager de voucher ook ontvangt. Het UWV neemt aanvragen in behandeling, totdat het budget op is, in volgorde van datum van binnenkomst.

Binnen acht weken nadat de aanvraag compleet is ontvangen door het UWV, ontvangt een aanvrager uitsluitsel. Het is daarbij niet langer mogelijk om tussentijds te informeren over de status van de aanvraag.

 

De scholingsvoucher voorziet in een subsidie van € 2.500 voor scholing van werkzoekenden. De vouchers bieden ondersteuning aan zowel werkende als werkloze werkzoekenden, die zich willen laten omscholen naar een ander, meer kansrijk, beroep. Het beroep waarvoor u de opleiding doet, dient te zijn opgenomen in de Kansberoepenlijst.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Gratis proefperiode

Fundingcontrol 7 dagen kosteloos en vrijblijvend proberen? Na aanmelding heeft u binnen enkele ogenblikken toegang tot Fundingcontrol.

Direct aanmelden

Afspraak

In korte tijd op de hoogte van wat de subsidie database Fundingcontrol voor u kan betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 088 495 20 50 of via ons online contactformulier.

Afspraak maken
Geoptimaliseerd door Isatis Online Results