088 495 20 50

FundingControl Subsidienieuws

Het laatste nieuws uit FundingControl

Dagelijks het laatste nieuws op het gebied van subsidie, fiscale stimuleringsregelingen en fondsen (Europees, nationaal, regionaal).

25-10-2016 - 15:36:35
ZonMw heeft de eerste subsidieoproep van het Actieprogramma ‘lokale initiatieven mensen met verward gedrag’ opengesteld voor aanvragen. De deadline voor het indienen van projectvoorstellen is 6 december 2016. Projecten moeten gericht zijn op het toepassen in de praktijk van één enkele bouwsteen voor ondersteuning van en zorg voor personen met verward gedrag. Of voor het opstellen van een plan van aanpak voor de implementatie van alle bouwstenen.
25-10-2016 - 15:37:55
Bron: www.rvo.nl
RVO heeft een nieuwe SBIR oproep (Small Business Innovation Research Programma) geopend. Ondernemers worden opgeroepen om nieuwe methoden te ontwikkelen op basis van satellietdata die bijdragen aan het verbeteren van de dagelijkse schatting van landsdekkende verdampingsinformatie op bewolkte dagen. Aanvragen kunnen worden ingediend tot en met 18 november 2016. De opdrachtgever van de oproep is het Netherlands Space Office (NSO).
Pagina: 1 | 2 | 3

Gratis proefperiode

FundingControl 7 dagen kosteloos en vrijblijvend proberen? Na aanmelding heeft u binnen enkele ogenblikken toegang tot Fundingcontrol.

Direct aanmelden

Demonstratie

In korte tijd op de hoogte van wat FundingControl voor u kan betekenen? Plan een 30 minuten demonstratie bij u op kantoor.

Afspraak maken
Geoptimaliseerd door Isatis Online Results