088 495 20 50

FundingControl Subsidienieuws

Het laatste nieuws uit FundingControl

Dagelijks het laatste nieuws op het gebied van subsidie, fiscale stimuleringsregelingen en fondsen (Europees, nationaal, regionaal).

10-02-2016 - 15:44:11
De ministeries van VWS, OCW en SZW hebben een bestuursovereenkomst gesloten om subsidies door één uitvoeringsorganisatie, vallend onder het ministerie van VWS, uit te laten voeren. Doel van de overeenkomst is om te komen tot harmonisatie van subsidieregelingen en subsidiebeschikkingen. Ter uitvoering van deze afspraak is vervolgens besloten om te streven naar een gezamenlijke kaderregeling voor de genoemde ministeries ter vervanging van de oude kaderregelingen van de drie ministeries.
10-02-2016 - 15:44:48
Het budget voor de subsidieregeling Doorrijden op groen gas is uitgeput. De regeling werd eind vorig jaar door de provincie Groningen wegens succes verlengd tot mei 2016. Er werd een extra budget van € 50.000 beschikbaar gesteld.
Pagina: 1 | 2 | 3

Gratis proefperiode

FundingControl 7 dagen kosteloos en vrijblijvend proberen? Na aanmelding heeft u binnen enkele ogenblikken toegang tot Fundingcontrol.

Direct aanmelden

Demonstratie

In korte tijd op de hoogte van wat FundingControl voor u kan betekenen? Plan een 30 minuten demonstratie bij u op kantoor.

Afspraak maken