088 495 20 50

FundingControl Subsidienieuws

Het laatste nieuws uit FundingControl

Dagelijks het laatste nieuws op het gebied van subsidie, fiscale stimuleringsregelingen en fondsen (Europees, nationaal, regionaal).

04-05-2016 - 15:39:06
Bron: www.fom.nl
Regieorgaan SIA stimuleert het leggen van verbindingen tussen fundamenteel en praktijkgericht onderzoek met het doel innovatie te versnellen en bij te dragen aan de human capital agenda. SIA zet hiervoor de regeling Lectorposities bij de NWO-Instituten (L•INT) in. Deze regeling financiert lectorposities bij de acht NWO- en FOM-instituten (AMOLF, ASTRON, CWI, DIFFER, Nikhef, NIOZ, NSCR en SRON). Aanvragen kunnen doorlopend worden ingediend tot en met 30 april 2017.
04-05-2016 - 15:41:12
Bron: www.nwo.nl
10 juni a.s. organiseert NWO voor de 16e keer het evenement Bessensap, dat dit jaar plaatsvindt in De Rode Hoed in Amsterdam. Doel van Bessensap is en blijft het stimuleren van ontmoetingen tussen onderzoekers, (wetenschaps)journalisten en andere communicatieprofessionals. De oude ondertitel ‘wetenschap ontmoet pers’ maakt echter plaats voor een jaarlijks actueel thema. Dit jaar is dat ‘de wetenschapper als activist’.
Pagina: 1 | 2 | 3

Gratis proefperiode

FundingControl 7 dagen kosteloos en vrijblijvend proberen? Na aanmelding heeft u binnen enkele ogenblikken toegang tot Fundingcontrol.

Direct aanmelden

Demonstratie

In korte tijd op de hoogte van wat FundingControl voor u kan betekenen? Plan een 30 minuten demonstratie bij u op kantoor.

Afspraak maken
Geoptimaliseerd door Isatis Online Results