088 495 20 50

Hezelbizz

Online oplossingen voor subsidie vraagstukken die u beter laten presteren

Wilt u altijd op de hoogte blijven van relevant subsidienieuws? In no-time inzicht krijgen in de urenverantwoording en voortgang van uw gesubsidieerde project? Alle relevante documenten verzamelen rondom uw subsidieverantwoording? Het kan met de innovatieve oplossingen van Hezelbizz. Daarmee maakt u optimaal gebruik van Europese, provinciale en nationale fondsen. Zonder administratieve rompslomp, bereikt u de doelen die u voor ogen hebt.

Vakinhoudelijke kennis gebundeld met ICT-expertise

Hezelbizz bundelt een krachtige combinatie van vakinhoudelijke kennis, praktijkervaring en ICT-expertise. Met die kennis en uw vraag als uitgangspunt, ontwikkelen we innovatieve online oplossingen die u veel werk uit handen nemen.

Flexibel en klantgericht

In de oplossingen van Hezelbizz staat de klant centraal.

HezelBizz is in 2006 ontstaan uit een samenwerking tussen Isatis en Hezelburcht. We zijn een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf. Met Hezelburcht en Isatis als achterban, kunnen we bovendien op elk moment beschikken over extra kennis en menskracht. Door onze flexibiliteit en klantgerichtheid, lukt het ons om succesvolle en langdurige klantrelaties op te bouwen.

Meer informatie over Hezelbizz vindt u in onze algemene Hezelbizz folder.

Onze oplossingen

FundingControl

Complete subsidiedatabase met gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Instroomscanner

Alle premiekortingen en subsidies voor uw (nieuwe) medewerkers op een rij.

TimeControl

Nooit meer in de knel met de urenverantwoording van WBSO en Horizon2020.

Maatwerk

Oplossingen op maat.

 

Geoptimaliseerd door Isatis Online Results